Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Salou Smart Destination

El Patronat de Turisme de Salou assisteix a les 1es jornades de treball de la Red de Destinos Turísticos Inteligentes

dimecres 12 desembre 2018

S’han celebrat al Parador Nacional d’Alcalá de Henares aquesta setmana

 

El Patronat de Turisme de Salou ha assistit a les Primeres Jornades de treball de “Red de Destinos Turísticos Inteligentes” promogut per Segittur, organisme depenent de la Secretaria de Estado de Turismo; el qual ha celebrat al Parador Nacional d’Alcalá de Henares els dies 10 i 11 de desembre la seva primera trobada de treball.  A través del seu tècnic i gerent del Patronat de Turisme, Juan Carlos Capilla, Salou ha estat present en aquest fòrum de treball en el qual s’han presentat les DTI per part del equip que lidera el Projecte, a més d’explicar detalls de la metodologia a emprar per a aconseguir la certificació Smart Destination; alhora que s’ha fet un intercanvi d’experiències a través de taules de treball i networking. A través d’aquest projecte Salou tindrà la possibilitat de poder desenvolupar un projecte transformador i transversal  de la destinació turística.

La benvinguda a les jornades va anar a càrrec de la Secretaria de Estado, Bel Oliver i del President de Segittur, Enrique Martínez.

Cal recordar que Salou va aconseguir una subvenció, atorgada pel Ministerio de Economia y Empresa, de 2.059.050 euros, destinats a portar a terme la iniciativa SALOU SMART TURÍSTIC presentada a la convocatòria del Plan Nacional de territorios inteligentes de la agenda digital para España, i que ha estat seleccionada pel ministeri.

La iniciativa SALOU SMART TURÍSTIC, incorpora un total de 12 components distribuïts en 4 eixos d’actuació: Intel·ligència turística, Dades dels visitants, Acompanyament dels visitants i Sostenibilitat i eficiència energètica.

Galeria d'imatges

WhatsApp Image 2t 19.51.18.jpeg
WhatsApp Image 2018-12-11 at 19.45.01.jpeg

Document Actions