Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Salou Smart Destination

L’Ajuntament de Salou rep el Reconeixement “Smart Tourism, per un turisme intel·ligent” al Tarragona Smart Forum 2019

divendres 01 març 2019

L’esdeveniment, a càrrec de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region, reconeix l’empenta del municipi per la transformació cap a una Smart City

L’Ajuntament de Salou ha rebut el Reconeixement “Smart Tourism, per un turisme intel·ligent” al Tarragona Smart Forum 2019, pel projecte Salou Smart Tourism. Aquest esdeveniment, sota el títol “Reconèixer l’empenta, assumir el futur”, celebrat aquest dijous 28 de febrer, està organitzat per la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region, i ha comptat amb un total de disset reconeixements que donen valor a l’empenta que professionals del sector públic i privat tenen en el territori  per tal de millorar la vida de les persones. Els encarregats de recollir el reconeixement de Salou han estat el cap d'Informàtica de l'Ajuntament de Salou, Jesús Redón, i el Director-Gerent del Patronat Municipal de Turisme de Salou, Juan Carlos Capilla.

L’alcalde de Salou, Pere Granados,  ha destacat que “rebre aquest reconeixement es una mostra més de la feina que s’està fent des del punt de vista tècnic i polític de transformació del municipi en una smart destination”. Per la seva banda, el regidor de Serveis Interns i Noves Tecnologies, Jesús Barragán, ha agraït el reconeixement a la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region, ja que “situa el municipi de Salou com a capdavanters en l’àmbit de Smart Cities i dóna visibilitat a la nostra iniciativa”.

Salou ha estat reconegut per la iniciativa Salou Smart Turístic que incorpora un total de 12 components distribuïts en quatre eixos d'actuació: Intel·ligència turística, Dades dels visitants, Acompanyament dels visitants i Sostenibilitat i eficiència energètica. El projecte permetrà incorporar elements a la ciutat, principalment de caire tecnològic, que permetin donar un salt qualitatiu en els serveis que Salou ofereix als seus visitants i ciutadans, abordant de ple la seva transformació cap a una Smart City, cap a una Smart Destination.

Document Actions