Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Salou Smart Destination

Nou ajuntaments del territori i la Diputació potencien l’administració electrònica

dimecres 05 abril 2017

Les administracions locals han formalitzat la unió per desenvolupar conjuntament projectes de ciutats intel·ligents i ja han impulsat els primers projectes

Potenciar l’administració electrònica i desenvolupar ciutats intel·ligents és l’objectiu d’SmartCATSud, un grup de treball format a dia d’avui per nou ajuntaments de la província de Tarragona i la Diputació de Tarragona. La col·laboració ja ha donat els primers fruits, en forma de cursos de formació sobre ciberseguretat i anàlisi de dades per a tècnics, la contractació conjunta de serveis d’adaptació a la normativa de seguretat i interoperabilitat o la participació a la proposta de projecte PECT “TurisTIC en família”, impulsat per la Diputació.

En concret, SmartCATSud es va constituir amb la signatura d’un conveni per part de l’Ajuntament de Tarragona, l’Ajuntament d’Amposta, l’Ajuntament de Calafell, l’Ajuntament de Cambrils, l’Ajuntament de Reus, l’Ajuntament de Salou, l’Ajuntament de Tortosa, l’Ajuntament de Valls i la Diputació de Tarragona. Posteriorment s’hi ha afegit l’Ajuntament de Vila-seca. Cal remarcar que es treballa intensament per atreure noves administracions del territori, ja siguin Ajuntaments o Consells Comarcals.

Totes elles es comprometen a afavorir l’intercanvi d’experiències i coneixement, la innovació, el foment de l’emprenedoria, l’execució de projectes conjunts i la internacionalització d’aquestes iniciatives d’alt valor. La voluntat és que aquestes eines s’apliquin en camps d’interès per al territori com són la mobilitat, la seguretat, la promoció econòmica i cultural o el turisme.

La coordinació del grup de treball va a càrrec de l’Ajuntament de Tarragona, que l’exerceix a través de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City.

Galeria d'imatges

smart.jpg

Document Actions