Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Salou Smart Destination

Salou participarà en el jurat del I Concurs “ITH Smart Destination Awards”

dimarts 28 novembre 2017

L’Institut Tecnològic Hoteler (ITH) convoca la primera edició del concurs  “ITH Smart Destination Awards, para soluciones y herramientas tecnológicas enfocadas a los destinos turísticos nacionales”, que apostin per la innovació aplicada i la millora del territori.

Segons els organitzadors “les solucions tecnològiques han de ser susceptibles d’incorporar-se a un portafolis d’eines per desenvolupar un destí turístic intel·ligent (DTI) que ajudin a superar els reptes existents i potenciar les fortaleses de les destinacions, contemplant aspectes com la gestió pública, la interacció amb els habitants i turistes, l’accessibilitat i la sostenibilitat ambiental, i la promoció i el marketing”.  

El jurat estarà compost per representants de la “Alianza de Municipios Turísticos Sol y Playa” (AMT), entre els quals hi haurà Salou, així com per experts professionals de l’àmbit turístic nacional i del sector hoteler.

Els guanyadors es donaran a conèixer el 7 de gener en el marc de FITUR, en l’espai FiturtechY #techYdestino.

Les solucions i propostes interessades tenen fins el 15 de desembre per presentar les seves candidatures mitjançant formulari online, on poden accedir-hi amb el següent enllaç http://www.ithotelero.com/fiturtechy/ith-smart-destinations-awards/

Galeria d'imatges

Sin_ttulo-1.jpg
20170804_111623.jpg

Document Actions