Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Tributs i Gestió Econòmica

L’Ajuntament de Salou ha tramitat 726 declaracions de la renda en aquesta campanya

divendres 14 juliol 2017

Un conveni de col·laboració entre el consistori i l’Agència Tributària de Tarragona facilita aquest servei gratuït a la població

Des del 3 de maig i fins al 29 de juny, coincidint amb la campanya de la declaració de la renda l’Ajuntament de Salou ha posat a disposició de la població el servei d’elaboració gratuïta de les declaracions corresponents al 2016. En total s’han tramitat 726 declaracions de ciutadans –en la seva gran majoria de Salou- fruit del conveni signat amb l’Agència Tributària de Tarragona. Així, l’Ajuntament de Salou ha posat a disposició de la campanya dues funcionàries les quals han atès fins a 726 persones de manera presencial al llarg dels darrers dos mesos.

Pel regidor de Gestió Econòmica, Toni Brull, es tracta d’un servei al ciutadà que facilita els tràmits als ciutadans i que ja fa prop de quinze anys que està disponible.

Aquest conveni se signa cada any gràcies a l’estreta col·laboració que mantenen l’Ajuntament i l’Agència Tributària de Tarragona perquè tots els contribuents del municipi que vulguin puguin realitzar la seva declaració de la renda en el mateix Ajuntament. Des d’aquests es pretén fomentar la interrelació administrativa, amb l’objectiu d’apropar-se i millorar el servei al ciutadà, perquè aquest pugui gaudir d’una atenció directa més eficaç i pugui accedir més fàcilment a diferents tipus de serveis sense necessitat de desplaçar-se del propi municipi i sense cap cost afegit pel contribuent.

Document Actions