Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Ajuntament de Salou impulsa una enquesta de qualitat per millorar l’atenció al ciutadà

L’objectiu d’aquesta iniciativa impulsada des d’alcaldia és conèixer la opinió dels ciutadans per facilitar la gestió de tràmits administratius

dimarts 15 maig 2012

L’Ajuntament de Salou distribuirà aquesta setmana enquestes d’opinió per tota la ciutat preguntant sobre la qualitat del servei que rep el ciutadà quan ha de realitzar gestions  a l’administració municipal. L’objectiu és poder millorar els serveis i facilitar l’atenció als ciutadans, agilitzant els tràmits que realitzen quan s’apropen a l’Ajuntament.

Es tracta de dos tipus d’enquesta: la primera adreçada a gestors, administradors de finques i altres professionals que han de tramitar documentació amb l’Ajuntament. La segona enquesta va adreçada a la ciutadania en general i es distribuirà als centres cívics, Oficina d’Atenció al Ciutadà i altres espais municipals.

Les enquestes, que seran de caràcter anònim, inclouen un total de 15 preguntes per tal de conèixer la opinió sobre els serveis d’atenció al públic. Posteriorment es recolliran i s’analitzarà el seu contingut extraient les conclusions oportunes.  Aquesta informació permetrà adaptar-se a les necessitats reals dels professionals i empreses de Salou així com les dels ciutadans i dirigir els esforços a facilitar els tràmits.

Les preguntes analitzen aspectes com el temps d’espera, el coneixement de les matèries tractades, la claredat de la documentació entregada per l’administració, la utilitat de la Oficina Virtual o el tracte rebut.
“Aquesta iniciativa és una eina molt útil que ens permetrà avaluar els nostres serveis d’atenció a la ciutadania i en funció de les respostes actuar en conseqüència” ha explicat l’alcalde de Salou, Pere Granados, i ha afegit que “la idea neix de la voluntat d’oferir un servei basat en l’excel•lència i la proximitat al ciutadà”.


 

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

DSCN6279.JPG

Document Actions