Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde de Salou, Pere Granados, visita l’Escola Vora Mar per reunir-se amb l’equip directiu i tractar sobre les necessitats del centre, en el moment actual

dijous 05 novembre 2020

La regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, assisteix, també, a la visita per donar compte de les accions i recursos econòmics i educatius que es programen des de la seva àrea

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha visitat, recentment, l’Escola d’Educació Infantil i Primària Vora Mar de Salou, acompanyat de la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez.

Granados s'ha interessat per l’organització del centre en aquests moments de pandèmia, una tasca que l’escola duu amb molta eficàcia, ja que s’ha reduït el nombre d’alumnes per classe, abaixant la ràtio, i fent un desdoblament de tots aquells nivells que superaven els 50 alumnes. En aquest moment, les aules tenen una ràtio mitjana de 20 alumnes. 

Així mateix, l’alcalde ha informat la directora del centre, Isabel Palomera, sobre les prioritats de la gestió del Govern municipal de Salou. En aquest sentit, ha manifestat que "en aquests moments, per nosaltres, les necessitats relacionades amb l'emergència social i la reactivació econòmica són prioritàries, igual que ho són les educatives, ajudar les famílies i els estudiants". 

Un altre dels punts que l'alcalde ha tractat ha estat la recomanació de treballar el conte titulat 'Petita història de Salou', de Josep Maria Plana Roca, il·lustrat per Pilarín Bayés, per tal que l'alumnat coneixi els origens i la transformació i evolució de la població. 

Per la seva banda, la regidora Julia Gómez ha informat l’escola sobre les noves ajudes econòmiques que es destinaran als nuclis familiars amb vulnerabilitat econòmica per causa de la crisi sanitària. "Unes ajudes que reben una especial consideració, ja que han vist incrementada la seva quantia, tenint en compte el moment actual", ha especificat Gómez.

Actualment, aquest centre educatiu, situat al número 11 del carrer Maria Castillo de Salou, té 450 alumnes i 36 professors i professores. L’equip directiu és format per Isabel Palomera, Rafa Sanjuan, secretari, que també va ser present a la visita, i Imma Tarafa, cap d’Estudis.

 

Document Actions