Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

La Masia Tous de Salou iniciarà la nova programació de tardor el proper 29 de setembre

dilluns 25 setembre 2023

  • La ‘Zona +18’, integrada per activitats per a joves d’entre 18 i 35 anys, és una de les novetats que impulsa, enguany, la regidoria de Joventut
  • Gairebé una trentena de propostes de caire social, cultural, formatiu, de lleure i emprenedoria conformen una oferta majoritàriament gratuïta, a la què cal inscriure’s a través del web https://salou.reservaplay.cat/view/reserves/actividades

 

L’Ajuntament de Salou, a través de la regidoria de Joventut, iniciarà la programació de tardor el proper dia 29 de setembre, amb una festa de tarda amb música, sorpreses i màgia. Es tracta d’una oferta adreçada a la gent jove que resideix al municipi i que té entre 12 i 35 anys. 

Enguany, com a novetat, s’ha dissenyat un apartat d’activitats per a persones de 18 a 35 anys. Concretament, es tracta d’un taller de Ioga &  Mindfullness (gratuït), un curs de monitor/a en el lleure educatiu, un taller de defensa personal femenina, activitat especial, el 25 de novembre (gratuït), i una esquiada jove a Andorra.

A més, dins d'aquesta programació es podrà gaudir, de forma trimestral, de tallers teatrals i de podcast i ràdio. A banda, també hi haurà tallers de 'jugger', maquillatge, costumització de roba (brodat i pintura de peces) i cuina; així com de sessions de 'tardeo' amb música, festa urbana, tornejos de futbolí, ping-pong, jocs de taula i escacs; karaoke i cinema.

Cal recordar que la Masia Tous ofereix a la gent jove diferents espais de suport a nivell de les noves tecnologies, amb sala d’ordinadors per estudiar i fer treballs; ajut per dur a terme tràmits telemàtics, informació en la cerca de feina i estudis; i orientació en temes de salut emocional.

Per poder participar en les diverses activitats cal disposar del Carnet Jove de la Masia Tous, que es pot obtenir a través de l’aplicatiu reservaplay.cat 

Gràcies a aquesta aplicació es poden reservar les sales de l’equipament i aprofitar els descomptes i avantatges que s’ofereixen a la Guia Jove de la Masia Tous. 

Per participar de les activitats, també és necessària la inscripció prèvia.

De cara a aquest proper trimestre, les entitats i persones interessades poden proposar i dur a terme activitats estables o puntuals enviant un correu a joventut@salou.cat

L’alcalde de Salou, Pere Granados, posa en valor la programació de la Masia Tous en tant que “és una oferta de molta qualitat que ajuda el nostre jovent a mantenir-se actiu i a sociabilitzar en el seu temps lliure”.  

Per la seva banda, la regidora d’Infància, Joventut i Lleure, Noelia Izquierdo, ha posat en valor “la gran diversitat d’activitats que la gent jove de Salou pot gaudir a la Masia Tous i a la qual animem perquè hi participi i pugui treure’n el màxim aprofitament”.

 

 

Fitxers adjunts

Document Actions