Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més de 900 veïns de Salou ja han demostrat que 'són bonííííssims'

dimecres 06 maig 2009

Més de 900 veïns han visitat el Centre d'Atenció Ciutadana que des del 31 de març i fins el dijous passat va estar ubicat a la Via Roma, davant del Mercat Municipal de Salou. El Centre d'Atenció Ciutadana és una de les accions més destacades de la campanya 'La teva brossa és bonííííssima!' que ha posat en marxa l'Ajuntament de Salou amb l'objectiu de millorar la quantitat i qualitat de la recollida selectiva al municipi. A partir del dimarts 5 de maig, el Centre d'Atenció Ciutadana es troba a la cantonada entre el carrer Barcelona i el carrer Carrilet, on s'estarà fins al 5 de juny. L'horari d'atenció és els
dimarts, dimecres i dissabtes de 9.00 a 15.00h. i els dijous i divendres de 15.00 a 21.00 h. L'entrada és lliure i gratuïta.

A més d'aprendre i resoldre dubtes sobre la recollida selectiva, cada visitant del Centre d'Atenció Ciutadana és obsequiat amb un cubell per a la recollida de la matèria orgànica domèstica, un joc de bosses de ràfia per recollir separadament el paper, el vidre i els envasos i també un bidonet per a l'oli de cuina usat.

Durant el primer mes de la campanya, que es va iniciar a finals de març, ja s'han distribuït des del Centre d'Atenció Ciutadana uns 690 cubells d'orgànica, 900 jocs de bosses de recollida selectiva i uns 320 bidons d'oli. A més, s'ha lliurat a cada veí que ha anat al centre un magnètic per a la nevera,editat en català, castellà, francès i anglès, on es recorda on s'ha de llençar cada residu.

A més d'aconseguir augmentar la recollida selectiva de matèria orgànica, de vidre, de paper i cartró i d'envasos, l'Ajuntament de Salou també vol, amb aquesta campanya, incrementar el nombre d'usuaris de les deixalleries municipals (fixa i mòbils) i del servei gratuït de recollida de mobles i trastos vells, del qual se n'ha fet un imant recordant el telèfon (902 430 971), que s'ha enviat a totes les llars del municipi.

Document Actions