Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Alcalde

Biografia

 

Em dic Pere Granados. Vaig néixer a Albox (Almeria) el 12 de gener de 1958. Sóc el segon de quatre germans i vaig viure un parell d’anys a França, prop de Grenoble (Domène). Des d’aleshores visc a Catalunya, el meu país; lloc on la meva família es va instal·lar quan jo tenia 9 anys, primer a Reus i finalment a Salou, la que considero la meva vila perquè en aquest lloc magnífic he arrelat, crescut i madurat com a persona, i he assolit el meu projecte familiar. 

Des dels 14 anys fins que vaig finalitzar els estudis universitaris de Dret, vaig treballar a l’establiment que la meva família va obrir al Mercat de Salou. Recordo de l’època en que estudiava la carrera el meu especial interès pel dret polític i constitucional, la qual cosa em va generar un ferm compromís per la democràcia, els drets i les llibertats, i em va despertar certa vocació per la cosa pública. Per això, quan a les eleccions del 1995, la formació independent de FUPS em proposa formar part de la seva candidatura, no m’ho vaig pensar gaire. Després de 14 anys participant activament dins la política local, la dedicació a política em resulta d’allò més apassionant perquè et dona l’oportunitat de desenvolupar la vocació de servei a la teva comunitat, i de treballar per l’interès general.

El 1998 em vaig casar amb l’Elena, amb qui comparteixo un fill, en Pere, i moltes aficions, entre elles la natura i la muntanya. Però també m’agrada el mar, per la sensació de llibertat que em produeix mirant el seu infinit horitzó. Per això, a l’estiu, acostumo a freqüentar les platges del Cap Salou; unes caletes encantadores on s’atura el temps. També, sempre que puc, faig una escapada amb la família, el meu fill i la meva esposa, per poder-los dedicar tot el temps que mereixen.

M’agrada la música. Els meus gustos van des de la clàssica (Bach, Mozart,…), al New Age (Enya), Hip Hop, al Rithm&Blues, especialment Rihanna o Ne-yo, entre un llarg etcètera.

També tinc una altra passió: la cultura i l’art: especialment les arts plàstiques (les vanguàrdies històriques catalanes com Cuixart, Josep Guinovart, Ràfols Casamada, etc). Els 8 anys que vaig estar al capdavant la regidoria de Cultura a l’Ajuntament de Salou em van permetre impulsar projectes molt enriquidors per a la ciutat, dels quals em sento molt orgullós perquè han estat útils per la divulgació de la cultura en totes les seves manifestacions.

Des del 21 d’abril de 2009 sóc alcalde de la meva estimada ciutat, Salou; i tinc un objectiu bàsic: treballar a plena dedicació per millorar les condicions de vida dels salouencs i salouenques, sempre buscant i comptant amb la seva col·laboració i participació.

Aquesta és una pinzellada ràpida de la meva vida, però espero que us serveixi perquè em conegueu una mica millor. I per a mantenir el contacte amb tots vosaltres us convido a utilitzar aquest bloc. El contacte i les relacions fluïdes amb les persones, saber la seva opinió, compartir idees i dialogar, és per a mi essencial per establir complicitats i conèixer millor el meu entorn social i humà, i a partir d’aquí poder treballar plegats per millorar l’estat de les coses.

I és que com a alcalde tinc l’obligació de vetllar perquè aquesta ciutat tingui uns nivells de progrés, qualitat de vida i benestar capaços de bastir un Salou per a tots i més just.

 

Document Actions