Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Alcalde

Salutació

 

Benvolguts ciutadans i ciutadanes,

Com a alcalde de Salou, capital turística i residencial de la Costa Daurada i vila d’antigues arrels marineres, em complau saludar-vos ben afectuosament.

Turísticament ningú dubta de l’hegemonia i capitalitat de Salou perquè s’ha consolidat com un dels centres d'oci i de serveis més important de Catalunya, d’Espanya i de l’arc mediterrani, tant per la diversitat de la seva oferta com per excel·lència, qualitat i quantitat de les seves instal·lacions lúdiques i turístiques.

El fet d’acollir un dels principals atractius com és el el complex PortAventura, que suposa el gran agent dinamitzador capaç de crear sinergies econòmiques, consolida el producte Salou i la seva zona d’influència com el centre d’oci més ben preparat del litoral català.

Per tant, el municipi es presenta internacionalment com una sòlida destinació de referencia vacacional, lloc de trobada de comunitats, països, nacions i cultures; atès que concentra la major part de la infraestructura bàsica del sector turístic de la Costa Daurada; i per això funciona també com la principal força motriu i dinamitzadora de la indústria turística local, ajudant a promocionar la gran diversitat de l’oferta lúdica i cultural de l’entorn.

Però Salou també s’ha convertit en una destinació residencial de primer ordre, perquè es presenta com una ciutat ben dotada en serveis i equipaments, moderna, acurada, ordenada i dinàmica; que va camí de convertir-se en la ciutat pública, ja que ofereix gran qualitat de vida i grau benestar, gran vitalitat social i comercial, condicions que han atret famílies de ciutats veïnes i de l’estranger.

Per tant, com a alcalde d’aquesta ciutat em complau convidar tothom a conèixer i descobrir Salou, a viure aquesta doble dimensió turística i residencial que conviu en perfecta sintonia, i a expressar la més sincera salutació i la més cordial benvinguda.

Pere Granados Carrillo
Alcalde de Salou

Document Actions