Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Biblioteca

Activitats ESTIU 2020

activitats estiu caràtula

 

La Biblioteca Municipal de Salou ha preparat aquest estiu un conjunt d'activitats virtuals, adreçades a tota la família.

 

Història (i històries) dels invents

Einvents caràtulanguany, les activitats de la Biblioteca giren al voltant de la temàtica dels invents. Aquesta iniciativa permet a petits i grans, redescobrir alguns dels invents que han fet història, des de la prehistòria fins a l’era digital, passant per l’Edat Mitjana, la revolució científica i industrial, i la societat de consum, però també refer-los i imaginar-ne de nous.

Així, cada dia, de dilluns a divendres, durant els mesos de juliol i agost, la Biblioteca proposa una activitat diferent relacionada amb un invent, com puzles, cerca de paraules amagades i pífies, manualitats i tallers diversos, que permet a tothom que hi vulgui participar conèixer alguns invents que han fet història, de molt coneguts i de no tan coneguts, i les històries del seu inventor i del seu context; fins a assolir un total de 8 invents, l’última setmana d’agost.

INSTRUCCIONS REPTES

 

LA RÀDIO

 

ELS ROBOTS

 

WIFI I INTERNET

 

 

Exposició virtual d’invents

exposició inventsEn el marc de les activitats d'estiu, la Biblioteca també impulsa una exposició virtual d'invents, amb la participació de la ciutadania. 

Consisteix a repensar i millorar objectes i estris que ja existeixen, i a elaborar-ne dibuixos, fotografies o vídeos, sobre aquest nou invent. Hi podran participar totes les persones d’edat igual o superior a 4 anys.

Per participar, només caldrà enviar la creació, acompanyada d’una explicació de l’invent, a l’adreça de correu electrònic biblioteca@salou.cat, indicant, també, el nom i edat de la persona, amb l’assumpte ‘INVENTA’.

La Biblioteca recopilarà totes les creativitats i, al final de l’estiu, farà una exposició online amb totes les idees de la ciutadania.

 

 

Cal dir que totes les activitats es difonen a través de les xarxes socials de la Biblioteca. Els seus perfils són els següents: a Facebook, @bibliotecadesalou; a Twitter, @bibliosalou; i a Instagram, @bibliosalou 

 

 

Document Actions