Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Biblioteca

Festa del Rei Jaume I 2021

A continuació, trobareu tota la programació de la Biblioteca Pública Municipal de Salou, per celebrar la XXVI Festa del Rei Jaume I:

PROGRAMA SENCER BIBLIOTECA (FES CLIC AQUÍ)

 

EXPOSICIÓ: ‘Les mil vides de Jaume I. Aproximació a la vida literària del rei conqueridor’

La Biblioteca de Salou, a partir del dilluns, 30 d’agost, i fins al 17 de setembre, acull l’exposició ‘Les mil vides de Jaume I. Aproximació a la vida literària del rei conqueridor’. Es tracta d’una recerca per la narrativa literària de ficció editada sobre la figura del Rei Jaume I. A més, a partir del dilluns 6, amb el préstec de qualsevol dels exemplars exposats, el visitant podrà endur-se un imant del gegant Jaume I, en miniatura.

GUIA LITERATURA EXPOSICIÓ BIBLIOTECA (FES CLIC AQUÍ)

MINIATURA DEL REI JAUME I (FES CLIC AQUÍ)

 

JOC VIRTUAL: ‘Què li sobra al rei conqueridor?' (accessible fins al 4/9)

De l’1 al 3 de setembre, es pot jugar, de forma virtual, a l’activitat ‘Què li sobra al rei conqueridor?’, amb un retallable d’una de les peces reials que identifica el Rei Jaume I, que es podrà descarregar, online, a través de les xarxes socials de la Biblioteca.

CASC JAUME I (FES CLIC AQUÍ)

 

XERRADA: ‘Llums i ombres del regnat de Jaume I’

El dimecres, dia 1 de setembre, a les 18.30 h, la Biblioteca ha acollit la xerrada ‘Llums i ombres del regnat de Jaume I’, a càrrec de Jaume Borràs i Galceran, historiador i catedràtic de Socials. Es tracta d’una activitat presencial i gratuïta, adreçada a joves i adults.

 

Document Actions