Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Fons Europeus

Projecte Generació de nous continguts digitals

L'actuació 'Projecte Generació de nous continguts digitals' consisteix en la generació de nous continguts digitals per afegir a la plataforma creada al projecte Salou Smart Turístic (SST), finançada amb fons europeus i participada a través de RED.ES, en què només es va poder incloure la generació d'una primera part dels continguts digitals previstos.

Salou és una ciutat eminentment turística, tot i que té una llarga història i el seu litoral, de platges i escarpats, ha donat lloc a assentaments d'ibers, grecs i romans, la creació d'un port marítim de gran importància a la història de Catalunya i la Península Ibèrica. S'ampliaran les rutes històriques, culturals i mediambientals, i es dotarà la Smart Office amb dispositius de reproducció immersiva.

Amb aquest nou projecte es crearan continguts digitals, en realitat virtual i 3D, que oferiran una experiència immersiva als visitants per conèixer la cultura, la història, la societat i l'entorn natural de la nostra ciutat, aportant valor afegit a l'experiència turística a Salou.

El projecte final gira al voltant de la Creació de la Ruta dels Miradors del Camí de Ronda, amb tecnologies de realitat virtual i realitat augmentada.

 

Pressupost total de l'actuació previst en el moment de la licitació: 113.964,18 euros

Import concedit:   100.000,00 euros  

Import adjudicat:  100.956,35 euros 

Estat de l'actuació: Finalitzat-- 100% d'execució

Termini d'execució: 6 mesos

Document Actions