Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Fons Europeus

Eix 3 - Transició digital

Fase 2 del Projecte d'Implementació de Plataforma en Destinació Turística Intel·ligent

L'actuació 'Fase 2 del Projecte d'Implementació de Plataforma en Destinació Turística Intel·ligent' dotarà l'Ajuntament de les eines necessàries per a la creació de l'Open Data Salou Turístic. Per a això necessitarà assessorament, formació i la implantació de les eines.

Es complementarà la plataforma existent a la Factoria de la Informació Corporativa, afegint capacitat de comunicacions, processament, emmagatzematge i còpies de seguretat del CPD.

El projecte Open Data Salou Turístic suposa una aposta de la corporació en l'impuls de projectes de Big Data i Data Governance, que, a partir de la gestió i explotació eficient de les dades, permeti aplicar millores en els serveis a la ciutadania, així com optimitzar els recursos disponibles.

 

Pressupost total de l'actuació previst en el moment de la licitació: 250.000 euros

Import concedit:   250.000 euros

Import adjudicat: 246.477 euros

Estat de l'actuació: Adjudicat - 20% d'execució

Termini d'execució: 12 mesos

Projecte Generació de nous continguts digitals

L'actuació 'Projecte Generació de nous continguts digitals' consisteix en la generació de nous continguts digitals per afegir a la plataforma creada al projecte Salou Smart Turístic (SST), finançada amb fons europeus i participada a través de RED.ES, en què només es va poder incloure la generació d'una primera part dels continguts digitals previstos.

Salou és una ciutat eminentment turística, tot i que té una llarga història i el seu litoral, de platges i escarpats, ha donat lloc a assentaments d'ibers, grecs i romans, la creació d'un port marítim de gran importància a la història de Catalunya i la Península Ibèrica. S'ampliaran les rutes històriques, culturals i mediambientals, i es dotarà la Smart Office amb dispositius de reproducció immersiva.

Amb aquest nou projecte es crearan continguts digitals, en realitat virtual i 3D, que oferiran una experiència immersiva als visitants per conèixer la cultura, la història, la societat i l'entorn natural de la nostra ciutat, aportant valor afegit a l'experiència turística a Salou.

El projecte final gira al voltant de la Creació de la Ruta dels Miradors del Camí de Ronda, amb tecnologies de realitat virtual i realitat augmentada.

 

Pressupost total de l'actuació previst en el moment de la licitació: 113.964,18 euros

Import concedit:   100.000,00 euros  

Import adjudicat:  100.956,35 euros 

Estat de l'actuació: En execució - 1a anualitat - 60% d'execució

Termini d'execució: 6 mesos

Projecte Gestió de la mobilitat al municipi

L'actuació 'Projecte Gestió de la mobilitat al municipi' persegueix dotar el municipi d'un sistema de gestió per controlar, de manera més eficient, la mobilitat generada pel trànsit rodat, facilitar els desplaçaments als visitants, així com obtenir informació estadística sobre els fluxos de mobilitat que permeti dissenyar i aplicar polítiques destinades a la millora de la convivència entre vehicles i vianants.

Aquest sistema permetrà optimitzar els fluxos de trànsit rodat del municipi i facilitar els desplaçaments als usuaris i visitants.

Es plantegen diferents actuacions enfocades a gestionar l'ocupació als aparcaments municipals, garantir l'ús adequat de les places PMR i les zones de càrrega/descàrrega, així com obtenir informació estadística per a l'elaboració de les polítiques de mobilitat.

 

Pressupost total de l'actuació previst en el moment de la licitació: 250.000 euros

Import concedit: 250.000 euros

Estat de l'actuació: Redacció de plecs per l'execució de l'actuació 

Termini d'execució: 6 mesos

Document Actions