Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Medi Ambient, Platges i Salut

Els gats

gats

L’Ajuntament informa a tots els veïns que està prohibit deixar menjar o aigua al carrer per alimentar els gats urbans (gats de carrer). 

Els veïns que vulguin ajudar a mantenir els gats urbans en bon estat de salut es poden dirigir al departament de Salut Pública per conèixer quines actuacions està realitzant l’Ajuntament.

Per altra banda, us informem de l’existència de l’Associació SOS GAT. Es tracta d’una entitat sense afany de lucre, dedicada a la protecció dels gats de carrer que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament. L’objectiu és millorar la qualitat de vida dels animals i de les persones que hi conviuen. L’objectiu d’aquesta associació és la protecció i defensa d’aquests animals mitjançant el manteniment de colònies controlades, la conscienciació de la població en la cultura del respecte i la cura dels animals i la recerca d’adoptants i voluntaris que vulguin ajudar en aquesta tasca. També hi ha dues associacions més, Huellas Callejeras i Les Set Cabretes que es dediquen a la protecció i ajuda d'animals.

Document Actions