Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Medi Ambient, Platges i Salut

Servei de recollida d'animals abandonats/perduts

Servei de recollida d'animals abandonats/perduts

Aquest servei no el realitza directament l'Ajuntament de Salou, sinó que mitjançant un conveni signat amb el Consell Comarcal del Tarragonès, ho realitza l’empresa Última Llar.

Personal d'aquesta entitat, recull els animals i els duen a les seves instal·lacions. El termini per recuperar un animal sense identificació són vuit dies. Si l'animal porta identificació, s'avisarà al propietari, i aquest tindrà un termini de deu dies per a recuperar-lo, abonant prèviament les despeses que hagi originat el manteniment d'aquest.

En cas de pèrdua o localització d'un animal abandonat cal trucar a la Policia Local de Salou al 977 30 92 12 i donar les màximes referències possibles.

L'Ajuntament posseeix lectors òptics de micro-xips. Aquesta eina permet que en casos de pèrdua o abandonament de l'animal es puguin localitzar els seus propietaris. També es posseeix la base de dades del l'Arxiu de Dades d'Animals de Companyia de Catalunya, que activa a l'instant la localització immediata del propietari de l'animal.

Document Actions