Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

S'adjudica el concurs de la neteja dels edificis i dependències de l'Ajuntament de Salou i el Patronat de Turisme

dijous 28 febrer 2019

L’empresa Tempo Facility Services S.L.U  ha guanyat el concurs que té un cost de 899.827 euros anuals

 

La Junta de Govern Local ha adjudicat en la passada sessió del 21 de febrer el contracte de prestació dels serveis de neteja dels edificis i dependències de l'Ajuntament de Salou i del Patronat Municipal de Turisme per import de 1.799.655 euros (a repartir en dos anys).

El regidor de Serveis Interns, Jesús Barragán, assenyalava que en aquesta nova contracta s’ha reforçat “perquè hem introduït millores en el servei de la neteja, incrementant en 4.500 hores de treball especialment a les instal·lacions esportives i també als banys de la platja”, apuntava. En total, el contracte preveu més de 50.651 hores de treball en neteja als centres que recull el document i “pretén garantir la continuïtat en la prestació́ d’un servei que cobreix les necessitats de neteja, higiene i salubritat de tots els edificis i instal·lacions públiques”, apuntava. 

Aquest contracte es licita per prestar el servei de neteja de la cinquantena d’edificis inclosos al plec, entre els que es troben fins a 18 centres municipals (com l’edifici del mateix Ajuntament; el Teatre Auditori de Salou i el complex municipal, el mercat municipal o la biblioteca, a més de la Masia Tous, els Centres Cívics Mas de l’Esquerrer i Els Triangles; a més de l’espai el Dofí Màgic o les oficines de la Policia Local, la Comissaria platja i l’edifici de Serveis Socials). El contracte també inclou els 8 centres d’Ensenyament que hi ha a Salou (com les escoles, el centre Atenea, l’escola de música, o l’escola idiomes, etc). En la mateixa contracta també hi ha inclòs el manteniment dels 5 centres esportius (els tres pavellons d’esports, la piscina municipal i el camp de futbol); el manteniment de les oficines de turisme inclòs el Xalet Torremar -seu principal del Patronat i la de la Plaça Europa. Finalment també inclou els 11 mòduls de banys públics repartits per les platges del municipi.

El regidor ha explicat que “en la nova licitació s’han corregit alguns aspectes, com ara el pressupost, per afavorir la concurrència i així poder disposar de diverses opcions, fet que ha quedat resolt”. La nova empresa iniciarà la prestació del servei de cara a setmana santa.

Document Actions