Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

Salou atén una trentena d’afectats per les inundacions del barranc de Barenys d’aquest octubre

divendres 19 octubre 2018

El consorci de compensació d’assegurances ha anunciat que la propera setmana iniciarà els pagaments als afectats via transferència bancària  

L’Ajuntament de Salou, a través de la regidoria de Contractació i Patrimoni ha estat treballant per tal de gestionar les indemnitzacions als afectats pels aiguats dels passats 8 i 10 d’octubre, i especialment per que fa a les afectacions municipals. En aquest sentit, des del punt d’atenció habilitat a l’Ajuntament per a la informació dels damnificats s’ha estat atenent i dirigint els ciutadans afectats per les inundacions  (especialment a la zona de Barenys) per tal que es posin en contacte amb les seves respectives assegurances. A més, se’ls ha lliurat informació de com dur a terme la reclamació per tal que arribi a bon port. En total, pel punt habilitat amb caràcter extraordinari, han passat una trentena de ciutadans. Segons l’informe de la Policia Local s’han comptabilitzat fins a 68 vehicles de particulars amb diferents tipus d’afectació, a més de detallar les inundacions a baixos, cases particulars, garatges i altres espais. 

Pel que fa als desperfectes en mobiliari urbà, l’ús de maquinària per a treballar en la normalització dels carrers, així com les hores extres dels diferents serveis mobilitzats en les dues actuacions encara s’està compilant tota la informació dels desperfectes al mobiliari urbà i altres afectacions en béns municipals per tal de passar els danys a l’asseguradora. Els expedients resten encara oberts en mans de diferents tècnics municipals. 

 

Cal destacar també que al municipi s’han desplaçat diferents perits per avaluar els danys. També s’ha informat per part del Consorci de Compensació d’Assegurances que la propera setmana s’iniciaran els primers abonaments de les indemnitzacions als afectats mitjançant transferència bancària.

Fitxers adjunts

Document Actions