Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

Salou eficient

salou eficient

Vehicles elèctrics

Salou ha posat en servei un doble punt de recàrrega semi-ràpida per a vehicles elèctrics, el primer que es posa en marxa al municipi. Està localitzat a la Via Roma, davant del Mercat Municipal.

Es tracta d'un equip de càrrega semi ràpida, en el que podran carregar 2 vehicles a la vegada, es un equip que disposa de 22 kW i té la capacitat de càrrega un vehicle del 0 al 100% en un temps d’entre 2 i 4 hores segons el vehicle. Per fer servir aquest carregador és necessari instal·lar al mòbil l'aplicació EVCHARGE

El carregador també es podrà utilitzar mitjançant les targetes RFID d'altres municipis que estiguin adherits a l'aliança dels municipis per l’interoperabilitat de l’Institut Català de l'Energia, com a municipis adherits trobem: Barcelona, Cambrils, Lleida, Reus, L'Hospitalet de l'Infant, Amposta, Tortosa, Vilafranca del Penedès, Sitges, etc. Pel que fa a les prestacions de càrrega el punt disposa de 2 connectors tipus 2, connector estàndard europeu específic per a vehicles elèctrics (principalment per a cotxes i furgonetes) i 2 endolls tipus Schuko (principalment per a motos, quadricicles i bicicletes).

 L’Ajuntament de Salou també ha posat en marxa dos nous punts de càrrega ràpida. Ja es troben operatius i disponibles per a la ciutadania; un d'ells, situat al número 8 del carrer Balears, darrere del Patronat Municipal de Turisme; i l’altre, a l'alçada del número 14 del carrer Pau Casals, davant de l’edifici Atenea.

carrer balears vehicles elèctrics pau casals vehicles elèctrics

Ambdós equips són de 50 kW i permeten carregar el 100 % de la bateria en menys de 30 minuts, amb possibilitat de carregar dos vehicles alhora.

Document Actions