Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

Salou eficient

salou eficient

Vehicles elèctrics

Salou ha posat en servei un doble punt de recàrrega semi-ràpida per a vehicles elèctrics, el primer que es posa en marxa al municipi. Està localitzat a la Via Roma, davant del Mercat Municipal.

Es tracta d'un equip de càrrega semi ràpida, en el que podran carregar 2 vehicles a la vegada, es un equip que disposa de 22 kW i té la capacitat de càrrega un vehicle del 0 al 100% en un temps d’entre 2 i 4 hores segons el vehicle. Per utilitzar aquest carregador caldrà disposar d’una targeta RFID per tal de que l’usuari de vehicle elèctric es pugui identificar i utilitzar el carregador. Aquesta es podrà sol·licitar a l'Ajuntament de Salou o a la Policia Local.

El carregador també es podrà utilitzar mitjançant les targetes RFID d'altres municipis que estiguin adherits a l'aliança dels municipis per l’interoperabilitat de l’Institut Català de l'Energia, com a municipis adherits trobem: Barcelona, Cambrils, Lleida, Reus, L'Hospitalet de l'Infant, Amposta, Tortosa, Vilafranca del Penedès, Sitges, etc. Pel que fa a les prestacions de càrrega el punt disposa de 2 connectors tipus 2, connector estàndard europeu específic per a vehicles elèctrics (principalment per a cotxes i furgonetes) i 2 endolls tipus Schuko (principalment per a motos, quadricicles i bicicletes).

A hores d'ara la recàrrega es gratuïta per a tots els usuaris com a tots els carregadors que es troben a la via pública. 

 

Instruccions d'ús:

Document Actions