Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Servei d'Ocupació Municipal

Projectes singulars

projectes singulars

 

El SERVEI PÚBLIC D’OCUPACIÓ DE CATALUNYA, segons la resolució EMT/3485/2022, de 7 de novembre, per la qual s'obre la convocatòria, per a l'any 2022, per a la concessió de subvencions destinades al finançament dels Projectes Singulars (SOC - SINGULARS), ha atorgat a l’Ajuntament de Salou aquest programa.

L'objectiu dels Projectes Singulars és reforçar l’ocupabilitat i les competències professionals de les persones joves no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació, mitjançant la realització d'actuacions, com la formació professional, les pràctiques no laborals, la contractació laboral, entre d’altres. 

Així mateix, la formació de Projectes Singulars ha d’anar acompanyada d’una significativa orientació professional i d’un acompanyament personal, així com d’actuacions de prospecció que permetin detectar les necessitats formatives i de contractació per part del teixit empresarial de l’entorn.

La convocatòria es dirigeix al següent col·lectiu:

  • Joves entre 16 i 29 anys en la incorporació al projecte.
  • Han d’estar inscrits al SOC, bé com a DONO, o com a millora d’Ocupació.

 

Aquesta acció és promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, amb Fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE)

Document Actions