Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Alcalde

L’Ajuntament lliura el pin de plata a 2 treballadors de Salou pels seus 25 anys de servei

dilluns 12 març 2018

L’alcalde ha felicitat Ruben Beguer, de la Policia Local; i Ana Maria Cabré, adscrita als Serveis Tècnics Municipals, i els ha animat a seguir treballant pel municipi

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha lliurat aquest migdia el pin de plata a 2 treballadors del consistori pels seus 25 anys de servei dins la funció pública. El batlle, acompanyat pels regidors de cada àrea  ha volgut agrair els anys de dedicació i servei al municipi de Salou.

Així, en la recepció a alcaldia s’ha homenatjat al Policia Local Ruben Beguer, el qual va començar a la casa en el departament de Policia, l’any 95. Des de l’any 97 i fins al 2004 passa a formar part del torn de nit. El 2007 ascendeix a caporal, 1 any a proximitat i posteriorment com a cap de servei fins al dia d’avui.

L’altra homenatjada, Ana Maria Cabré, va entrar a treballar als serveis tècnics municipals l’any 93, i fins l’actualitat, on es tècnica delineant.

A l’acte també hi ha estat presents els regidors de cada àrea representada; Jesús Barragán, David González, i Marc Montagut; així com el Cap de la Policia Local de Salou, José Luís Gargallo; i diversos caps de les respectives àrees. Aquest col·lectiu de funcionaris va incorporar-se després que Salou aconseguís la Segregació, l’any 91.

Galeria d'imatges

25anys.jpg
P1340560.JPG
P1340569.JPG

Document Actions