Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Alcalde

L’alcalde de Salou, i la Corporació municipal, feliciten les festes als funcionaris de l’Ajuntament

dimarts 19 desembre 2017

També s’ha dut a terme l’acte de reconeixement d’aquells treballadors que s’han jubilat al llarg d’aquest 2017

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de bona part dels membres del govern municipal i dels regidors que formen la Corporació municipal, ha estat l’encarregat de desitjar unes bones festes als funcionaris i treballadors de l’Ajuntament i Policia Local, entre d’altres.

Amb un missatge nadalenc, el batlle ha reconegut que “entre tots s’ha aconseguit trobar un objectiu comú per garantir un futur ple d’il·lusions pels salouencs i salouenques” i ha afegit que “gràcies a l’esforç del conjunt acabem l’any amb moltes millores i progrés per Salou”.

 

A més, l’alcalde també ha volgut agrair la feina dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Salou, afirmant que “són una peça imprescindible pel bon funcionament del conjunt i per poder construir un millor futur per la ciutat i per la ciutadania”. Abans de felicitar les festes, Granados també ha volgut agrair la feina i el servei a la comunitat, i animar-los a mantenir l’energia, l’esforç i l’esperit de col·laboració necessària per continuar treballant amb responsabilitat pel municipi de Salou.

 

Aquest any també ha coincidit amb la celebració de la jubilació de tres treballadors de l’Ajuntament. L’alcalde Pere Granados ha aprofitat l’acte nadalenc per acomiadar el Ferran Llauradó Pellicé (1990-2017), i el Lluís Via Roig (1987-2017), que aquest any finalitzen el seu recorregut professional, i els ha desitjat molt bona sort en aquesta nova etapa. L’alcalde també ha volgut tenir unes paraules en record per l’Eduard Brull Castell (1990-2017), i la seva familia en motiu de la seva jubilació, el qual ens ha deixat recentment.

Galeria d'imatges

felicitacio.jpg
P1070242.JPG
P1070237.JPG

Document Actions