Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Alcalde

L’Ajuntament lliura el pin de plata a 2 treballadors de Salou pels seus 25 anys de servei

dimecres 30 agost 2017

L’alcalde ha felicitat Santiago Valverde, a la Policia Local i Joan Ros, adscrit a l’àrea d’Ensenyament i els ha animat a seguir treballant pel municipi

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha lliurat aquest migdia el pin de plata a 2 treballadors del consistori pels seus 25 anys de servei dins la funció pública. El batlle, acompanyat pels regidors de cada àrea  ha volgut agrair els anys de dedicació i servei al municipi de Salou.

Així, en la recepció a alcaldia s’ha homenatjat al Policia Local Santiago Valverde, el qual va començar a la casa en el departament de Policia, primer en l’operatiu de nit durant l’hivern i en cicles de torn fins al 2007 quan es van crear les patrulles de platja en bicicleta.  Des d’aleshores l’agent està adscrit a aquest servei. L’altre homenatjat, Joan Ros, va estar treballant dos anys a la brigada municipal i la resta de la seva vida laboral ha estat adscrit al departament d’ensenyament com a conserge a l’Escola Santa Maria del Mar i fins l’actualitat. Ros, ha estat acompanyat per la seva família i part de l’equip directiu del centre.

A l’acte també hi ha estat presents els regidors de cada àrea representada; Jesús Barragán, David González, i Júlia Gómez; així com el Cap de la Policia Local de Salou, José Luís Gargallo; i diversos caps de les respectives àrees. Aquest col·lectiu de funcionaris va incorporar-se després que Salou aconseguís la Segregació, l’any 91.

Galeria d'imatges

pin.jpg
P1330431.JPG

Document Actions