Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Alcalde

L’Ajuntament lliura el pin de plata a 2 treballadors de Salou pels seus 25 anys de servei

divendres 20 abril 2018

L’alcalde ha felicitat Expedito Moreno, de la Policia Local; i Paquita Aguilà, administrativa al departament de contractació, i els ha animat a seguir treballant pel municipi

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha lliurat el pin de plata a 2 treballadors del consistori pels seus 25 anys de servei dins la funció pública. El batlle, acompanyat pels regidors de cada àrea  ha volgut agrair els anys de dedicació i servei al municipi de Salou.

Així, en la recepció a alcaldia s’ha homenatjat al Policia Local Expedito Moreno, el qual va començar a la Policia Local, l’1 d’abril de 1993. Va ser l’any 2009 quan va ingressar a l’àrea de Mobilitat Urbana de la Policia Local com a responsable de Mobilitat, càrrec que exerceix actualment.

L’altra homenatjada, Paquita Aguilà, va començar d’auxiliar l’1 de març de 1993 i a partir de l’any 2000 va seguir treballant com a administrativa. Actualment, es troba al departament de contractació de l’Ajuntament.

A l’acte també hi ha estat presents els regidors de cada àrea representada; Jesús Barragán, David González, i Marc Montagut; així com el Cap de la Policia Local de Salou, José Luís Gargallo; i diversos caps de les respectives àrees.

Galeria d'imatges

petita_pin.jpg
P1340588.JPG

Document Actions