Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Alcalde

L’Ajuntament lliura el pin de plata a 2 treballadors de Salou pels seus 25 anys de servei

dimecres 19 desembre 2018

L’alcalde ha felicitat Carme Lozano, del departament d’Acció Social; i Anton Ferré, de la Brigada Municipal, i els ha animat a seguir treballant pel municipi

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha lliurat el pin de plata a 2 treballadors del consistori pels seus 25 anys de servei dins la funció pública. El batlle, acompanyat pels regidors de cada àrea ha volgut agrair els anys de dedicació i servei al municipi de Salou.

Així, en la recepció a alcaldia s’ha homenatjat a Carme Lozano, del departament d’Acció Social. Carme va començar a treballar l’any 1996 com a treballadora social i actualment és directora tècnica del departament d’Acció Social de l’Ajuntament.

L’altra homenatjat ha estat Anton Ferré, treballador de la Brigada Municipal, el qual va començar com a oficial de primera electricista i manteniment de vies públiques a la Brigada de Salou l’any 1993, lloc de treball que ha mantingut fins l’actualitat.

A l’acte també hi ha estat presents els regidors de cada àrea representada; Estela Baeza, Maria José Rodríguez i Jesús Barragán; així com Carme Serra, Josep Maria Ferran, Juan Milan i Inés Gil.

Galeria d'imatges

anton ferre.JPG
carme lozano.JPG
conjunta 2.JPG
conjunta 3.JPG

Document Actions