Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Alcalde

L’Ajuntament lliura el pin de plata a 3 treballadors de Salou pels seus 25 anys de servei

divendres 09 juny 2017

L’alcalde, els ha felicitat per la seva tasca i els ha animat a seguir treballant pel municipi

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha lliurat el pin de plata a 3 treballadors del consistori pels seus 25 anys de servei dins la funció pública. El batlle, acompanyat pels regidors de cada àrea, han volgut agrair els anys de dedicació i servei al municipi de Salou.

Així, en la recepció a alcaldia s’ha homenatjat a Xavier Panisello, el qual va començar a la casa en el departament d’informàtica, fins al dia d’avui on ocupa el càrrec de Tècnic de Sistemes; Mercedes Puértolas, que va començar al departament de Urbana, després va passar al departament de Comptabilitat, lloc que ha mantingut fins a l’actualitat on ocupa el càrrec d’administrativa de la secció econòmica, comptable i pressupostaria; i Ramón Tibau, que va començar a la casa com a primer cap de premsa de l’Ajuntament amb el primer alcalde de Salou Esteve Ferran, i fins l’actualitat en que ocupa el càrrec de cap de Gabinet d’Alcaldia; els quals han estat rebuts a alcaldia.

A l’acte també hi ha estat presents els regidors de cada àrea representada; Jesús Barragán, i Antoni Brull; així com diversos caps de les diferents àrees. Aquest col·lectiu de funcionaris va incorporar-se després que Salou aconseguís la Segregació, l’any 91.

Galeria d'imatges

25anys.jpg
P1320557.JPG

Document Actions