Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Alcalde

L’Ajuntament lliura el pin de plata a 4 treballadors de Salou pels seus 25 anys de servei

divendres 17 març 2017

L’alcalde, els ha felicitat per la seva tasca i  els ha animat a seguir treballant pel municipi

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha lliurat el pin de plata a 4 treballadors del consistori pels seus 25 anys de servei dins la funció pública. El batlle, acompanyat pels regidors de cada àrea, han volgut agrair els anys de dedicació i servei al municipi de Salou.

Així, en la recepció a alcaldia s’ha homenatjat a Rosa Borràs, la qual va començar a la casa en el departament de tresoreria i recaptació, policia, i SAT, fins al dia d’avui on ocupa el càrrec d’auxiliar de gestió als Serveis Tècnics; Maite Gil, que va començar al SAT, posteriorment a l’OAC i finalment està com administrativa al departament de recaptació executiva; Susana Prats, que es va iniciar com auxiliar administrativa al departament d’estadística fins al dia d’avui que segueix en el mateix càrrec; i Jesús Redón, que va començar a la casa com a cap de la secció de sistemes d’informació fins actualment que segueix en el càrrec; les quals han estat rebudes a alcaldia.

A l’acte també hi ha estat presents els regidors de cada àrea representada; Jesús Barragán, Marc Montagut, Antoni Brull, i Júlia Gómez; així com diversos caps de les diferents àrees. Aquest col·lectiu de funcionaris va incorporar-se després que Salou aconseguís la Segregació, al juny de l’any 91.

Galeria d'imatges

pins.jpg
P1310884.JPG

Document Actions