Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Alcalde

L’alcalde anuncia que les obres de construcció del Hard Rock s’iniciaran el primer semestre del 2019

dilluns 17 desembre 2018

Ho ha explicat avui en el tradicional esmorzar de Nadal amb la premsa que cobreix l’actualitat del municipi

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha ofert aquest matí junt amb els regidors que formen l’equip de govern el tradicional esmorzar de Nadal per felicitar les festes a la premsa. En el decurs del mateix ha advertit que el 2019 serà un any excel·lent per a Salou ja que s’iniciaran molts projectes; entre ells, un de molt esperat. “Aquest 2019 s’iniciarà el projecte de Hard Rock; però seran els propis inversors els que explicaran els detalls del mateix. Personalment -ha afegit- he vist la primera fase del projecte i és bo per Salou, per la Costa Daurada, pel territori i fins i tot per Catalunya”.

Malgrat tot, el batlle també ha lamentat que la classe política hagi posat pals a les rodes en el projecte: “ells han estat culpables que no s’hagi tirat endavant abans i per això puc entendre que la societat estigui desconfiada perquè fa temps que en parlem”. Granados, ha explicat que durant el primer semestre del 2019 podrien començar les obres d’aquest macro complex turístic de primer nivell.

Però també s’ha referit a d’altres projectes que s’impulsaran a Salou “perquè volem incrementar la qualitat de vida de les persones que vivim al municipi; per això estem treballant en la biblioteca; el camp de futbol que ja ha iniciat les obres... i n’hi haurà molts més”.

L’alcalde també s’ha referit a que “des del govern municipal hem intentat mantenir una estabilitat de govern importantíssima i amb una pau social a Salou increïble, una estabilitat que s’ha notat també en l’àmbit del turisme”. Granados ha acabat la trobada desitjant un bon any 2019 als presents.

Document Actions