Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Alcalde

L’alcalde de Salou dóna la benvinguda a un grup de voluntaris irlandesos del programa Erasmus+

divendres 13 juliol 2018

Els joves passen uns dies en un casal d’anglès tutelats per l’església protestant de Salou en el marc de la seva obra social  

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, junt amb la regidora de Participació, Julia Gómez, ha rebut al pastor de l’església protestant Josué Garcia, als monitors de suport i al col·lectiu de joves voluntaris que participen del programa europeu Exodus Time 2018 en el marc de l’Erasmus+ de la UE de suport a l'educació, formació, joventut i esport a Europa. A través d’aquest pla europeu s’ofereixen oportunitats d'estudi, adquisició d'experiència i voluntariat a més de 4 milions d'europeus; entre ells a la vintena de joves que passen un dies a Salou acollits per l’església Protestant del municipi. Es tracta de nois i noies provinents d’Irlanda d’entre 15 i 17 anys que passen uns dies en un casal d’anglès junt amb altres joves del municipi amb inquietuds similars.

L’alcalde, els ha donat la benvinguda al municipi i els ha animat a que coneguin a fons Salou durant la setmana que estiguin convivint amb els altres joves adolescents, gaudint dels atractius de la ciutat i aprenent a conviure amb els companys.

En acabar se’ls ha lliurat informació del municipi en anglès a través del material de suport del Patronat de Turisme de Salou.

Galeria d'imatges

P1340757.JPG
P1340752.JPG

Document Actions