Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Alcalde

L’alcalde de Salou ha participat avui a la Taula Estratègica del Corredor Mediterrani

dilluns 10 desembre 2018

La trobada s’ha dut a terme aquest matí al Palau de Pedralbes i l’alcalde ha reivindicat més celeritat en l’execució de les obres pendents que han de poder connectar el municipi amb Europa

 

Aquest matí s’ha dut a terme a Barcelona la Taula Estratègia del Corredor Mediterrani al Palau de Pedralbes de Barcelona, de la qual l'Ajuntament de Salou en forma part. Aquesta nova reunió de la Taula del Corredor Mediterrani ha comptat amb la presència del  conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet i la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, a més de la Coordinadora del Fòrum europeu del mateix Corredor, Iveta Radičová, i del coordinador del Corredor Mediterrani del govern espanyol, Vicent Boira. De fet, la taula està formada per més de 120  representants del món polític, social, empresarial i acadèmic i es va constituir el 25 de maig de 2016.

L’alcalde de Salou, que també ha estat present a la taula s’ha mostrat satisfet pels avanços que s’estan donant al voltant d’aquest eix econòmic que és el corredor; a més de valorar positivament allò que significa per a Salou. “Insisteixo que cal accelerar els tràmits que estem treballant amb ADIF per tal que el nostre municipi tingui la nova estació que connectarà Salou amb el corredor, ja que com a municipi ens permetrà estar connectats amb Europa”.

Granados també ha manifestat que “cal posar èmfasi en l’estació central i que cal que es construeixi perquè connecta internacionalment el nostre territori a través de l’aeroport” i ha lamentat que no hi hagi cap data damunt la taula per la seva construcció. El batlle també ha assenyalat que “és una millora d’infraestructura que repercutirà en la qualitat de vida de les persones, a més de posar en valor el transport públic”. 

Document Actions