Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Alcalde

L’alcalde de Salou, Pere Granados, rep la visita del pastor de l’església presbiteriana de Elmwood, a Lisburn

dijous 28 novembre 2019

El temple eclesiàstic d’Irlanda del Nord col·labora, cada any, amb l’Església Evangèlica de Salou, en la recaptació d’aliments, el gran recapte

A la recepció, celebrada recentment, també hi van assistir el pastor de l’església salouenca, Josué Garcia, i vuit voluntaris/àries irlandesos

L’alcalde de Salou, Pere Granados, va rebre, aquest dilluns, la visita del pastor de l’església presbiteriana de Elmwood, Andrew Thompson, i de vuit persones més, que es troben aquesta setmana a Salou per participar en el gran recapte d’aliments. A la recepció, també hi va ser present el pastor de l’Església Evangèlica de Salou, Josué Garcia.

Cada any, l’equip de voluntaris/àries procedents de la ciutat de Lisburn, a Irlanda del Nord, col·labora amb l’Associació d’Assistència Social Eluzai de l’Església Evangèlica salouenca en aquesta obra social de recaptació. Cal dir que gran part dels aliments que reparteix l’entitat durant la resta de l’any procedeixen d’aquest gran recapte.

Durant la visita, el pastor irlandès Andrew Thompson va lliurar al batlle Pere Granados l’escut de Lisburn, com a encàrrec de l’alcalde de Lisburn, ja que, en la darrera visita a Salou, Granados els va obsequiar amb una figura del Monument del Pescador.

Per la seva banda, el mandatari salouenc va entregar a Thompson una figura a escala del Monument del Rei Jaume I i un clauer del mateix a la resta de voluntaris/àries; així com un llibre que recull informació d’interès sobre el municipi.

El batlle Granados va valorar positivament “la gran tasca humanitària que duu a terme l’Associació Eluzai per a aquelles persones que ho necessiten”, i va agrair als voluntaris/àries irlandesos el fet de sumar-se a aquesta obra social de recapte d’aliments, ja que “malauradament, a la nostra societat hi ha moltes persones que requereixen d’aquest tipus d’ajut”.

L’Associació d’Assistència Social Eluzai és una entitat sense ànim de lucre promoguda per l’Església Evangèlica de Salou, constituïda el març de 2008 i creada per un grup de professionals voluntaris, amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats bàsiques dels col·lectius més desafavorits.

Eluzai fa nombroses activitats d’ajuda i suport a la gent més necessitada, com són: la donació d’aliments, de roba, classes de castellà per a immigrants i grups de suport.

Galeria d'imatges

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG

Document Actions