Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Alcalde

L’alcalde defensa els beneficis de PortAventura per a Salou i el territori en el marc del Foro Turístico de Maspalomas

divendres 14 desembre 2018

Pere Granados ha assenyalat que el parc converteix en única la destinació i aporta també beneficis socials i econòmics més enllà del municipi

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, en el marc del sisè Foro  Internacional de Turismo de Maspalomas que des d’ahir s’està celebrant a Gran Canària, ha participat aquest matí en la taula rodona “Repercussions de l’oferta d’oci en la competitivitat de les destinacions turístiques. Concretament, ha compartit taula amb el director general de PortAventura, Fernando Aldecoa; amb el president del consell d’administració de PortAventura, Arturo Mas-Sardá; amb el director comercial de Loro Parque, Jorge Vega i amb Jafar Jafari, Founding Editor Annals of Tourism Research.

Així, en el marc del debat sobre destinacions turístiques de parcs temàtics i oci , Pere Granados ha dit que PortAventura "té la capacitat de reforçar la destinació complementant-la, fent-la diferent i singular tot diversificant l'oferta, aportant valor afegit i captant nous mercats". Però també, afegia, "crea una simbiosis en el territori on s'ubica creant sinergies positives amb els altres sectors, millorant infraestructures, i creant llocs de treball, pel qual els beneficis són innegables en l'àmbit social i ciutadà". A més, en el debat també ha assenyalat que “Salou va pel camí de convertir-se en un referent com destinació de parcs temàtics i d'oci incentius, fins a convertir-se en l'embrió d'un Orlando d'Europa”, en clara referència a la implantació de Ferrari Land i la futura arribada del complex de Hard Rock.

Finalment, el batlle ha assenyalat que “en la implantació i creixement d'una destinació d'oci i parcs temàtics s'ha de treballar el concepte de la qualitat i la planificació del territori on s'ubica per tal que l'entorn estigui ben adaptat i sigui còmode per la mobilitat i la vida de les persones”; per tant, manté l’aposta de renovació de la destinació en la que s’està treballant ja, amb la implementació de la ciutat d’eines per convertir-la en smart city.

 

 

Document Actions