Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Alcalde

L’alcalde fa un balanç molt positiu del pacte de govern després d’1 any i destaca que “l’estabilitat” és la clau per al progrés i la governança

dimarts 13 desembre 2016

L’alcalde i el govern municipal ha ofert avui la tradicional recepció a la premsa    

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del soci de govern Toni Brull, i una nodrida representació dels regidors que conformen l’equip de govern ha assegurat avui que després d’un any de pacte de govern “valorem molt, molt positivament els seus fruits” i ha assegurat que “crec que és una de les millors decisions que hem pogut prendre de cara als nostres ciutadans  i per la governança del municipi”. Fruit de l’acord i l’estabilitat – com ha assenyalat Granados- properament es donarà a conèixer el Pla d’Acció Municipal; un document que “recull els projectes de futur de la ciutat; és un projecte molt ambiciós i que no es pot executar en un mandat perquè hi ha accions que transcendeixen al temps”. En total, el pla compta amb una inversió de 15 milions d’euros.

 

Granados, junt amb els membres del govern han dut avui la tradicional recepció a la premsa, en el marc de la qual s’han dut a terme les declaracions institucionals tot recordant també els projectes que estan en marxa com el desenvolupament del sector 04-Emprius Nord on s’ha traslladat el pla de desenvolupament econòmic previst al sector 03; amb hotels ressort; zona esportiva; un edifici de negocis a més de zona comercial i de serveis.  

Per la seva part, el regidor Toni Brull ha destacat que aviat farà un any de la signatura del pacte que ha portat “estabilitat; a més de reduir la crispació i que té com a objectiu únic de treball en benefici Salou”.

Galeria d'imatges

alcalde.jpg
P1300422.JPG

Document Actions