Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Alcalde

L’alcalde lliura una placa a la professora Àngels Vidal en motiu de la seva jubilació

dimecres 01 febrer 2017

El batlle li ha desitjat molta sort en aquesta nova etapa que comença

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha rebut aquest migdia Àngels Vidal, professora de l’Institut Jaume I del municipi en motiu de la seva jubilació. El batlle, acompanyat per la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, ha volgut agrair els anys de dedicació i servei de la professora al municipi de Salou tot fent-li entrega d’una placa commemorativa. El batlle, ha aprofitat per desitjar-li molta sort en aquesta nova etapa que comença.

Es dóna la circumstància que Àngels Vidal, ha treballat a l’escola Santa Maria del Mar de Salou des del 1982 i fins el 1996. A partir del 1996 i fins l’actualitat ha estat professora de llengua catalana a l’Institut Jaume I del municipi. Vidal també ha format part com a representant del professorat en nombrosos consells escolars, i es coautora de l’itinerari pedagògic “La Torre Vella i el seu entorn”, editat per l’ajuntament de Salou l’any 95.

A l’acte també hi ha estat presents la directora de l’Institut Jaume I, Montse Vallès, a més de  diverses companyes de professió, les quals l’han volgut acompanyar en el seu comiat com a professora.

Galeria d'imatges

profe.jpg
P1310289.JPG

Document Actions