Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Alcalde

L’alcalde lliura una placa a la professora del Santa Maria del Mar, Rosa Lajusticia, en motiu de la seva jubilació

dijous 28 juny 2018

La mestra porta des dels 20 anys a l’ensenyament pública i, entre d’altres funcions, ha estat durant 11 anys directora de l’escola

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha rebut a Rosa Lajusticia, professora de l’Escola Santa Maria del Mar del municipi en motiu de la seva jubilació. El batlle, acompanyat per la Regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, ha volgut agrair els anys de dedicació, trajectòria i servei de la mestra al municipi de Salou tot fent-li entrega d’una placa commemorativa per la tasca desenvolupada al llarg de la seva carrera docent. El batlle, ha aprofitat per desitjar-li molta sort en aquesta nova etapa que comença.

Es dóna la circumstància que Rosa Lajusticia porta treballant a l’ensenyament públic 38 anys. Durant la seva carrera, ha sigut directora de diverses escoles, entre elles 11 anys al mateix Santa Maria i la seva predilecció com a professora han estat les ciències i les matemàtiques. La mestra porta a l’escola Santa des que té 20 anys, i exceptuant 4 anys que va assumir l'encàrrec d'iniciar una escola a Reus.

Galeria d'imatges

jubilacio_lajusticia.JPG

Document Actions