Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Alcalde

L’alcalde lliura una placa a la professora Montserrat Ferré en motiu de la seva jubilació

divendres 22 juny 2018

El batlle li ha desitjat molta sort en aquesta nova etapa que comença després d’una etapa de docència a l’Escola Elisabeth

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha rebut a Montserrat Ferré, professora de l’Escola Elisabeth del municipi en motiu de la seva jubilació. El batlle, acompanyat per la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, ha volgut agrair els anys de dedicació i servei de la professora al municipi de Salou tot fent-li entrega d’una placa commemorativa. El batlle, ha aprofitat per desitjar-li molta sort en aquesta nova etapa que comença.

Es dóna la circumstància que Montserrat Ferré porta treballant a l’ensenyament públic 40 anys. Des dels seus inicis com a educadora de la Llar d’infants de l’Escola Elisabeth de Salou, així com a la primera professora d’una classe de parvulari de P3 ara fa 20 anys. Després de molts anys com a mestra de Parvulari, ha acabat la seva tasca acadèmica dels últims anys a Primària, concretament a l'àrea de Plàstica. Dintre d'aquesta àrea cal destacar el seu paper com a Cap d'àrea de Plàstica on ha treballat força els estudis d'autors  i les magnífiques exposicions Plàstiques que ha coordinat a l'etapa de Primària.

Cal destacar també, la seva col·laboració amb les colònies d'estiu en les que durant molts anys va participar com a responsable dels grups dels alumnes més petits.

A l’acte també hi han estat presents el director del centre, i familiars, els quals l’han volgut acompanyar en el seu comiat com a professora.

Galeria d'imatges

P1110194.JPG

Document Actions