Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Alcalde

L’alcalde lliura una placa al professor Josep Viladrich en motiu de la seva jubilació

dilluns 29 gener 2018

El batlle li ha desitjat molta sort en aquesta nova etapa que comença després d’una etapa de docència a l'Europa

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha rebut a Josep Viladrich, professor de l’Escola Europa del municipi en motiu de la seva jubilació. El batlle, acompanyat per la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, ha volgut agrair els anys de dedicació i servei del professor al municipi de Salou tot fent-li entrega d’una placa commemorativa. El batlle, ha aprofitat per desitjar-li molta sort en aquesta nova etapa que comença.

Es dóna la circumstància que Josep Viladrich va estudiar magisteri a la universitat de Lleida. Poc després es va treure les oposicions i va començar la seva etapa docent a Solsona, seguit de l’escola Pompeu Fabra de el Pont de Vilomara. Els últims 10 anys ha estat professor de l’Escola Europa del municipi fins al moment actual.

Destacar que Viladrich, es una persona molt activa i sempre ha combinat la feina de mestre amb la gestió de la seva botiga de roba familiar fins a la jubilació de la seva mare. Sempre s’ha dedicat intensament a la feina de mestre, ampliant els seus estudis i portant el negoci familiar.

A l’acte també hi han estat presents la seva esposa, el director de l’Escola Europa, així com diversos companys/es del centre els quals l’han volgut acompanyar en el seu comiat com a professor.

Galeria d'imatges

petita_jubilaci.jpg
foto_conjunta.JPG

Document Actions