Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Alcalde

L’alcalde rep a la Asociación Empresarial Zona Turística Salou per tractar temes d’interès de la zona.

dimecres 12 abril 2017

L’alcalde de Salou, Pere Granados, va rebre la junta de l’ASETS, per tal de tractar diversos temes de la zona de Carles Buigas, l’àmbit on es concentra la majoria de l’activitat turística del municipi.

Segons l’alcalde, la reunió va ser molt útil perquè “es van tractar temes d’interès per la zona com ara els treballs de reparació i manteniment de carrers, la neteja i recollida de residus urbans, la peatonalització de Carles Buigas, i previsió de zones d’aparcament, entre altres; en un clima d’absoluta cordialitat i esperit de col·laboració”. Afegia que “l’entitat es va mostrar en tot moment disposada a sumar esforços i a implicar-se en la millora de la zona, treballant plegats amb l’Ajuntament”.

L’alcalde els va manifestar que “són molt positives les reunions periòdiques amb l’associació, perquè la seva voluntat de participació i de col·laboració ens ajuden a prioritzar actuacions a la zona i a atendre millor les necessitats, tant de residents com dels empresaris i emprenedors que generen activitat econòmica”. 

Galeria d'imatges

Sin_ttulo-1.jpg
P1020157.JPG

Document Actions