Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Alcalde

Recepció institucional a Smartfootball Business Group per la promoció esportiva que fa de Salou

dijous 10 gener 2019

Les quatre empreses locals que formen el grup han guanyat la sisena edició dels Premis Empresa i Esport a la Innovació en categoria al Partenariat

 

Aquest migdia, l’alcalde de Salou, Pere Granados, junt amb els regidors d’Esports, Dani López, i de Turisme, Benet Presas, han rebut els responsables de Smartfootball Business Group, de Salou. A la trobada han acudit els responsables de cada una de les empreses que formen el conglomerat empresarial: Albert Viñas; Adrià Miró; Gerard Font; Delfí Vives; Jan Estelller; Josep Massip; Marc Guasch i Meritxell Meroño.  

La trobada ha servit per felicitar-los per haver aconseguit erigir-se com a guanyadors de la sisena edició dels Premis Empresa i Esport en categoria al Partenariat, guardons que reconeixen els millors projectes d'empreses del sector de l'esport. Els premis -concedits pel clúster català de l’esport INDESCAT- han anat a mans de les quatre empreses que conformen el grup: Smartfootball, Tecnifutbol, Mare Nostrum Cup i Complex Futbol Salou. Avui, en una recepció a la sala rei Jaume I de l’Ajuntament, el batlle els ha felicitat “per la gran tasca de promoció per a la zona, fet que ajuda a consolidar el turisme esportiu, afavorint la desestacionalització de la temporada turística i beneficiant a tot el teixit empresarial local”; a més d’assenyalar que “esteu recollint els fruits per la bona feina que us caracteritza i sou uns emprenedors i empresaris modèlics que poseu el nom de Salou al costat de la qualitat i la internacionalització”.

Per la seva part, Albert Viñas, s’ha mostrat molt satisfet pel premi aconseguit, pel reconeixement que significa per l’empresa i per Salou i ha instat a l’Ajuntament a seguir apostant pel turisme esportiu de la mà i en estreta col·laboració.

Cal recordar que la categoria en la que es van situar Smartfootball Business Group (Partenariat) es valoraven els projectes col·laboratius que aprofiten el know how dels membres. Es tracta d'un projecte on les diferents empreses promocionen Salou com a destinació de turisme esportiu; d’una banda, el Complex Esportiu Futbol Salou facilita les instal·lacions, Tecnifutbol l'acadèmia esportiva i Mare Nostrum Cup l'organització de l'esdeveniment. L'acte es va celebrar al ESADECREAPOLIS de Sant Cugat, Ciutat Europea de l'Esport 2018, el passat mes de novembre.  

 

 

Galeria d'imatges

amb els premis.JPG
parlant a peu dret.JPG

Document Actions