Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Alcalde

Una cinquantena de persones participen a la cinquena Trobada de Albojenses a Salou

dilluns 24 octubre 2016

Salou ha estat un any més l’escenari de la Trobada d’Albojenses fora vila que per cinquè any consecutiu s’ha celebrat a Salou. Sota l’organització de  l’Associació Cultural Som Albojenses d'Albox (Almeria) va comptar amb la participació d’una cinquantena de persones que s’han reunit aquest cap de setmana a un restaurant del municipi.

 
Albox està situat al Nord d'Almeria, durant els anys 60 va patir un important flux migratori de veïns cap a dues zones en concret de Catalunya: Reus a Tarragona i Sabadell a Barcelona.
Els intengrants d’aquesta trobada han nascut tots a Albox (Almeria) i, a dia d'avui, porten dècades vivint al llarg i ample de la geografia catalana en llocs com Reus i Sabadell (on es concentren una important població albojense-catalana de més de 300 persones ) a més a Valls, Vendrell, Vila-Seca, Sant Vicens dels Horts i Salou.

 
Per part de l'Ajuntament de Salou s'ha comptat amb la participació del seu alcalde, Pere Granados, i per part de l'Associació Cultural Som Albojenses s’ha comptat amb la presència de Diego Carrillo, Antonio Jesús Alfonso Aránega i Ramon Rizos.

Galeria d'imatges

albox.jpg
.jpg

Document Actions