Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

Paper i cartró

paper i cartró

La major part del paper que es genera a les llars prové de la premsa i revistes així com d'altres documents que arriben per correu com ara la propaganda comercial, factures... Però aquell que provoca més inconvenients, per motius d'espai i volum és el cartró provinent d'embalatges i embolcalls comercials. Es per això que dins el contenidor blau sempre s'han de dipositar els cartrons ben plegats per tal que aquests ocupin el mínim espai possible.

Es per aquest motiu, i pel fet que l'activitat comercial genera grans quantitats a diari que des de l'any 2001 existeix un servei municipal de recollida de cartró comercial porta a porta, destinat als establiments comercials i  grans productors amb la intenció d'incrementar i facilitar el reciclatge, i alhora aconseguir mantenir més endreçat i net el carrer evitant el col·lapse dels contenidors d'ús públic.

El reciclatge del paper i cartró permet evitar la tala d'arbres i la desforestació de boscos. A més amb el reciclatge, es redueixen els residus que van a l'abocador o incineradors.

Destinació: Planta de triatge de paper de Vilallonga del Camp - SAICANATUR NE, SL

 

 

 

 

Document Actions