Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

Reutilització de mobles i objectes

Reutilització de mobles i objectes

Des de la regidoria de Medi Ambient s'ha posat en funcionament una mesura per tal de reutilitzar els mobles i altres andròmines que van a la deixalleria, i que en molts casos són reciclats, i en altres portats a l'abocador.

  1. Es tracta de donar la possibilitat al ciutadà d'aprofitar aquells objectes que altres ciutadans ja no necessiten com poden ser cadires, taules, somiers, sofàs, etc, i que pel seu bon estat de conservació poden ser reutilitzats per tenir una segona vida útil.

Per fer-ho possible s'ha creat un protocol per tal que qui vulgui i estigui interessat pugui aprofitar aquells objectes que van a parar a la deixalleria municipal i que encara poden ser útils per a un segment important de la població que els pot tornar a reutilitzar.

Els ciutadans de Salou que vulguin reutilitzar algun objecte s'hauran d'adreçar a l'empresa concessionària de la recollida de residus URBASER-SORIGUÉ, a través d'una simple trucada al 900 101 613  on hauran de descriure quins són aquells objectes que desitgen així com deixar unes dades de contacte. D'aquesta manera quan aquests objectes arribin a la deixalleria seran separats i es trucarà directament a les persones interessades per tal de que puguin passar a recollir els objectes sol·licitats.

D'aquesta manera es pretén donar una segona vida útil a determinats objectes que van a parar a la deixalleria, per tal de que puguin ser reutilitzats,  i alhora poder ajudar a les persones que desitgin aconseguir determinats objectes sense que això els comporti cap cost econòmic.

Per la seva banda, l'empresa URBASER-SORIGUÉ, a través del servei gratuït de recollida de trastos vells i voluminosos, demanarà als ciutadans que es desprenguin d'algun electrodomèstic com ara una nevera o televisor, si aquest encara funciona, per tal de poder introduir-lo al circuit de reutilització.

Document Actions