Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Estades de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya

Nadal musical a Salou

dimarts 30 desembre 1969

jonc

La Jove Orquestra Nacional de Catalunya és un projecte educatiu i cultural orientat a la formació de joves músics que, any rere any, es reuneix a Salou durant una setmana per a mostrar els seus treballs i la seva solidaritat coincidint amb les festes de Nadal i Cap d'any.

joncLa JONC ha participat en els festivals i sales de concerts més importants del país, sota la direcció de mestres del prestigi de Josep Pons, Guy van Waas, Ernest Martínez-Izquierdo, Jordi Mora, Manel Valdivieso, Barry Sargent, Jan Caeyers, Robert King, Paul Goodwin, Andrew Parrott, Antoni Ros-Marbà, Lutz Köhler, Salvador Mas, Edmon Colomer, Karl Anton Rickenbacher i Valery Ovsyanikov.

A Salou realitzen un estada d'una setmana on mostren al públic els seus treballs, després d'unes audicions que s'han realitzat a la tardor. Cada any, als voltants de Nadal, uns 150 joves músics procedents de diferents punts del territori que es reuneixen al Teatre Auditori de Salou, sota la direcció d'un professional, durant la primera setmana de gener.

 

Galeria d'imatges

jonc 1.JPG
jonc 2.JPG
jonc3.JPG
jonc.png
jonc.jpeg

Document Actions