Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Benestar i Serveis Socials

Assessorament jurídic en matèria d'estrangeria

Atenció individual, assessorament en matèria d’estrangeria.

                                              SERVEI JURIDIC.jpg

Professional que realitza l’atenció: Assessora Jurídica

Programació de l’activitat del servei:

- Atenció individual,  assessorament en matèria d’estrangeria. Informar i assessorar en temes específics i qüestions derivades sobre el marc jurídic d’estrangeria i realitzar gestions, relacionades amb expedients iniciats per aquest servei, davant la Subdelegació del Govern corresponent, i atenent la normativa vigent.

- Sessions en grup: Participació i realització de xerrades informatives en temes d’estrangeria a grups d’alumnes participants en les accions formatives del Programa Integral d’Acollida i Programa per l’ Igualtat d’Oportunitats:

Sessions informatives en temes d’estrangeria i laboral per a la formació d'acollida i d'igualtat d'oportunitats. Sessió en la qual, s’expliquen el drets de l’estranger i les diferents vies de regularitzar-se administrativament. Com també es fa menció al règim laboral, sobre tot en temes de contractació de la llar, sector agrari i hostaleria.

Les sessions informatives en matèria d’estrangeria es realitzen de manera quinzenal els dimarts de 10 a 12 hores, consta de dos tipus de sessions;

1.- Sessió sobre tramitació de l’arrelament social i integració social

2.- Sessió sobre tramitació de reagrupament familiar i renovació

 

- Atendre les peticions i dubtes de professionals, en l’àmbit jurídic d’estrangeria. Sessions informatives en matèria d’estrangeria adreçades a tots els ciutadans i ciutadanes que vulguin assessorar-se sobre diferents procediments d’estrangeria.

Aquest programa compta amb una advocada que t’informa i t’orienta sobre el passos a seguir. És un servei gratuït.

Document Actions