Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Benestar i Serveis Socials

Oficina d'Acollida

Primer punt d’informació municipal, la ciutadania nouvinguda pot participar en les sessions de benvinguda, o atendre’l de manera individual

Lloc: Espai MAS

Horari d'atenció: diari de les 10h a les 13h. Dimecres tancat

Telèfon: 977309206

Professional que realitza l’atenció: L'agent d’Acollida

Ubicació : al mateix ESPAI MAS - es deriven els usuaris des de les oficines de padró de l’Ajuntament.

accio social.jpg

Breu descripció: Primer punt d’informació municipal, la ciutadania nouvinguda pot participar en les sessions de benvinguda, o atendre’l de manera individual; es facilita informació dels diferents serveis i recursos municipals, i poder resoldre possibles dubtes d’accés.

Presta informació dels drets i deures de les persones ateses en cada moment, i en l’accés de cada servei i recurs. Proporcionant informació general dels diferents sistemes de protecció social, empadronament i altres qüestions d’interès del ciutadà/ana.

Material:

PLANOL SERVEIS SALOU1.jpgPLANOL SERVEIS SALOU2.jpg

La voluntat de l’elaboració d’aquest tipus de materials és la d’oferir als professional  d'acollida un recurs que els pugui ser útil per atendre les persones que acaben d’arribar al municipi i de disposar d’un document pràctic que sigui de gran utilitat per a les persones nouvingudes.

La informació que el material d'acollida inclou és una explicació general del  municipi, els tràmits bàsics que ha de fer com a nova ciutadania,  el detall de cada un dels serveis que li poden ser d’utilitat (salut, habitatge, educació, treball, serveis socials,  assessorament jurídic), explicació de diferents aspectes sobre convivència i  civisme, detall de drets i deures bàsics que ha de conèixer, adreces i telèfons d’interès, etc., i inclou un plànol dels municipi amb tots els serveis. La informació, es va actualitzant periòdicament per tal que sigui real i aclaridora respecte als serveis i recursos del  municipi i/o rodalies.

 

 

 

Document Actions