Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Benestar i Serveis Socials

Què és el SAN - Servei d'Acollida al Nouvingut/da

LOGO_SAN.jpgEl SERVEI D’ACOLLIDA AL NOUVINGUT/DA (SAN) és un servei d'acollida a la ciutadania nouvinguda al municipi que engloba totes les actuacions que es realitzen a l’Àrea d’Immigració- Àrea Acollida i que garanteix a les persones nouvingudes la informació, el suport i la formació bàsica per aconseguir un procés d’incorporació en el territori. El temps màxim que pot transcórrer entre l’empadronament i l’inici de l’acollida és d’un any, i el temps transcorregut entre la primera entrevista i el lliurament del certificat no hauria de superar el termini de dos anys.

El procediment que seguirà la persona nouvinguda un cop s’hagi empadronat, s’inicia amb la derivació al Servei de primera acollida on l’agent d’acollida li fa una primera entrevista de benvinguda i li fa entrega de tota la informació que li pugui ser necessària per iniciar els primers tràmits bàsics.

Presentació del Servei d'Acollida al nouvingut:

presentació del servei d'acollida al novingut.jpg

 

A partir d’aquest primer contacte, es dissenya un itinerari adaptat a les seves necessitats i se’l deriva als diferents serveis especialitzats per tal de resoldre totes aquelles qüestions que calguin. Finalment, se l’informa de les dates previstes de les sessions formatives existents al territori per tal de poder començar el seu procés d’integració.

treball_h3.jpg                                                                            logo unió europea.png

 

 

Document Actions